11-Δεκ
20:20

Κοστέλο για Ελλάδα: Μεταρρυθμίσεις και μετά τον Αύγουστο του 2018

Υπενθύμισε ότι και οι άλλες χώρες που βγήκαν από το μνημόνιο είχαν ένα σχήμα επιτήρησης στην αρχή - Συγκρατημένη αισιοδοξία για έξοδο από το πρόγραμμα

ΠΡΩΤΟΘΕΜΑ
11-Δεκ
20:18

Πιτσιλής: 711 εκατ. ευρώ από τη ρύθμιση οικειοθελούς αποκάλυψης αδήλωτων κεφαλαίων

Ο διοικητής της ΑΑΔΕ προανήγγειλε ότι το 2018 η κυβέρνηση θα συνεχίσει την ίδια πορεία με νέες τεχνικές ελέγχου αξιοποιώντας όλα τα εργαλεία που έχει στη διάθεσή της.

ΠΡΩΤΟΘΕΜΑ
11-Δεκ
20:06

Προθεσμία 3 μηνών στους επαγγελματίες 58 νέων κατηγοριών για να βάλουν POS

Η σχετική διάταξη αφορά μεταξύ άλλων όσους ασχολούνται με ανάπτυξη οικοδομικών σχεδίων, ξυλουργικές εργασίες, χρωματισμούς και επενδύσεις δαπέδων και τοίχων, υπηρεσίες μετακόμισης, καθαρισμό κτιρίων, επισκευή ρολογιών και κοσμημάτων αλλά και μεσιτικά γραφεία ακινήτων ακόμη και γραφεία κηδειών.

skai
11-Δεκ
20:02

Κοστέλο: Οι μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα πρέπει να συνεχιστούν μετά το τρίτο μνημόνιο

Μήνυμα ότι οι μεταρρυθμίσεις δεν θα ολοκληρωθούν με το κλείσιμο του τρίτου μνημονίου έστειλε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στους θεσμούς Ντέκλαν Κοστέλο, κατά τη διάρκεια του ετήσιου διεθνούς επενδυτικού συνεδρίου για την Ελλάδα, που διοργανώνει στη Νέα Υόρκη το Capital Link.

tovima
11-Δεκ
19:56

ΑΑΔΕ: €711 εκατ. αδήλωτα εισοδήματα εμφάνισαν οι Ελληνες στην εφορία

Πρόσθετα φορολογικά έσοδα ύψους 711 εκατομμυρίων ευρώ απέδωσε στο Δημόσιο η ρύθμιση για την οικειοθελή αποκάλυψη εισοδημάτων, όπως έκανε γνωστό ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) Γιώργος Πιτσιλής στην ομιλία του στο 19ο διεθνές επενδυτικό συνέδριο για την Ελλάδα, που πραγματοποιείται από την Capital Link στη Νέα Υόρκη.

tovima
11-Δεκ
19:51

Άνοιξε η αυλαία της συζήτησης του Προϋπολογισμού του 2018

Την τελευταία ημέρα, Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, η συζήτηση θα κλείσει κοντά στα μεσάνυχτα με την ομιλία του πρωθυπουργού, προκειμένου στη συνέχεια να ξεκινήσει η ονομαστική ψηφοφορία η οποία, πολιτικά, προσλαμβάνει χαρακτήρα ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.

skai
11-Δεκ
19:48

Υποχρεωτικό το POS και στα γραφεία κηδειών

Συμπεριλαμβάνονται στους 58 νέους κλάδους που εντάσσονται στη λίστα υπόχρεων μαζί με τις μετακομίσεις και τους καθαρισμούς κτηρίων

ΠΡΩΤΟΘΕΜΑ
11-Δεκ
19:45

Συνάντηση Κορυφής στη Ν.Υόρκη για την ελληνική οικονομία και τις επενδύσεις

Πάνω από 1.350 επενδυτές, επιχειρήσεις και διεθνείς τράπεζες, συμμετείχαν στο "19ο Ετήσιο Capital Link Invest in Greece Forum" πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Club της Νέας Υόρκης.

tovima
11-Δεκ
19:33

Deutsche Bank: Βασικό μας σενάριο η επιτυχής έξοδος της Ελλάδας από το μνημόνιο τον Αύγουστο του 2018

«Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, τα πολιτικά κίνητρα μεταξύ της Ελλάδας και των Ευρωπαίων πιστωτών της είναι αρκετά καλά ευθυγραμμισμένα», αναφέρεται στην έκθεση

ΠΡΩΤΟΘΕΜΑ
11-Δεκ
19:27

Deutsche Bank: Εξοδος της Ελλάδας από το πρόγραμμα τον Αύγουστο '18

Η επιτυχής έξοδος της Ελλάδας από το πρόγραμμα τον Αύγουστο του 2018 είναι το βασικό σενάριο της Deutsche Bank, όπως αναφέρει σε ειδική έκθεσή της, με τίτλο: «Η Ελλάδα το 2018: Επιτέλους κάποιο φως στην άκρη του τούνελ».

tovima
11-Δεκ
19:07

Βουλή: Αρχισε η συζήτηση του προϋπολογισμού στην Ολομέλεια

Η συζήτηση θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις καθώς θα διακοπεί την Τετάρτη και θα συνεχιστεί τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, προκειμένου ο πρωθυπουργός να παραστεί στη Σύνοδο κορυφής των Βρυξελλών.

tovima
11-Δεκ
18:46

Εμπορική συμφωνία E.E. -Ιαπωνίας: Κατάργηση δασμών στα αυτοκίνητα

H εμπορική συμφωνία μεταξύ Ε.Ε και Ιαπωνίας η οποία φιλοδοξεί να δημιουργήσει την μεγαλύτερη οικονομική ζώνη εμπορίου στον κόσμο, και συμφωνήθηκε κατ΄αρχήν από τις δύο πλευρές θα απαλλάξει από δασμούς τα αυτοκίνητα που εισάγονται από την Ιαπωνία.

tovima
11-Δεκ
18:29

Κ29 της Dolce στην Αθήνα

Το σήμα Dolce της Wyndham φέρνει στην Ελλάδα η Zeus International, η οποία τις επόμενες ημέρες ανοίγει στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, στο κέντρο της Αθήνας, το «K29», το πρώτο «έξυπνο» συγκρότημα πολυτελών σουϊτών στην Ελλάδα.

tovima
11-Δεκ
18:08

Μεικτό σύστημα για ΦΠΑ στα νησιά συζήτησαν Τσίπρας & βουλευτές του Αιγαίου

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το σχέδιο προβλέπει πως σε ορισμένα νησιά ο ΦΠΑ θα παραμείνει μειωμένος, ενώ και στα άλλα θα υπάρξουν διευκολύνσεις και στηρίγματα. Οποιοδήποτε σχέδιο ωστόσο θα πρέπει να εγκριθεί από τους θεσμούς.

skai
11-Δεκ
18:07

Ερευνα: Εργοδότες vs Eργαζόμενων

Την γνώμη των εργοδοτών για την αγορά εργασίας στην Ελλάδα, παρουσιάζει έρευνα της Adecco Ελλάδας, μέλος του Ομίλου Adecco, παγκόσμιου ηγέτη στην παροχή λύσεων Ανθρώπινου Δυναμικού.

tovima
11-Δεκ
17:54

Παράγωγα: Με το triple witching, ο τζίρος πέρασε της υποκείμενης αγοράς

Στη σύνοδο της Δευτέρας οι θεσμικοί έδωσαν στον 26άρη, μικτή πορεία με νευρικότητα ακαριαία πτωτική.

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
11-Δεκ
17:53

Χ.Α.: Επανεμφάνιση πτωτικής δυναμικής με μικρό βηματισμό και χαμηλό τζίρο

Στην πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας, οι θεσμικοί έδωσαν στις τιμές των βασικών δεικτών μικτή δυναμική μετά από λίγων λεπτών έντονα πτωτική πορεία αρχικά.

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
11-Δεκ
17:37

Χρηματιστήριο Αθηνών: Οριακή πτώση στο κλείσιμο

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 738,47 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,30% 

ΠΡΩΤΟΘΕΜΑ
11-Δεκ
17:30

Υποχρεωτικά τα POS για 58 ακόμη επαγγέλματα – Θα βάλουν ακόμη και τα γραφεία κηδειών

Πρόκειται μεταξύ άλλων για όσους ασχολούνται με ανάπτυξη οικοδομικών σχεδίων, ξυλουργικές εργασίες, χρωματισμούς και επενδύσεις δαπέδων και τοίχων, υπηρεσίες μετακόμισης, καθαρισμό κτιρίων, επισκευή ρολογιών και κοσμημάτων αλλά και μεστικά γραφεία ακινήτων ακόμη και γραφεία κηδειών.

REAL.gr
11-Δεκ
17:10

Ο εκπρόσωπος της ΕΕ στην τρόικα, Ντ. Κοστέλο στο real.gr – Τι λέει για «καθαρή έξοδο» από τα μνημόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ντέκλαν Κοστέλο χαρακτήρισε απίθανο να χρειαστεί η Ελλάδα οικονομική υποστήριξη μετά τον Αύγουστο του 2018, τονίζοντας ότι οι μεταρρυθμίσεις «χρειάζεται να περάσουν 3-5-10 χρόνια για να μπουν πραγματικά σε εφαρμογή». Το μήνυμα Τσίπρα σε αμερικανούς επενδυτές.

REAL.gr
11-Δεκ
16:13

Deutsche Bank: Βασικό σενάριο μας η επιτυχής έξοδος της Ελλάδας από το πρόγραμμα τον Αύγουστο του 2018

Η επιτυχής έξοδος της Ελλάδας από το πρόγραμμα τον Αύγουστο του 2018 είναι το βασικό σενάριο της Deutsche Bank, όπως αναφέρει σε ειδική έκθεσή της.

REAL.gr
11-Δεκ
15:59

Κοστέλο: Για μια βιώσιμη ανάπτυξη θα απαιτηθούν νέα μέτρα τα επόμενα έτη

«Την ώρα που η Ελλάδα έχει εξαλείψει πολλές από τις οικονομικές ανισορροπίες και έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο στη νομοθετική ρύθμιση σημαντικών μεταρρυθμίσεων, είναι προφανές ότι η βιώσιμη ανάπτυξη θα απαιτήσει διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις τα επόμενα έτη»

ΠΡΩΤΟΘΕΜΑ
11-Δεκ
15:55

ΑΑΔΕ: Εισπράξαμε 711 εκατ. ευρώ από την οικειοθελή αποκάλυψη εισοδημάτων

Πρόσθετα φορολογικά έσοδα...

REAL.gr
11-Δεκ
15:44

Μικρή πτώση 0,3% κατέγραψε το Χρηματιστήριο Αθηνών τη Δευτέρα

Ήπια υποχώρηση κατέγραψε η χρηματιστηριακή αγορά στην πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας, εν μέσω χαμηλής συναλλακτικής δραστηριότητας.

tovima
11-Δεκ
15:41

ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι: Κατέθεσαν πρόταση νόμου για χαμηλό ΦΠΑ στα νησιά και προστασία πρώτης κατοικίας

Η πρώτη κοινή πρωτοβουλία από το «Κίνημα Αλλαγής» - Προτείνουν πλήρη προστασία μέχρι 31.12.2018  σε δανειολήπτες και εγγυητές με α΄ κατοικία με αντικειμενική αξία που δεν υπερβαίνει τις διακόσιες χιλιάδες (200.000) - Ζητούν παράταση για ένα έτος του καθεστώτος μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά

ΠΡΩΤΟΘΕΜΑ
11-Δεκ
15:03

Προσκλητήριο Τσίπρα στους αμερικανούς επενδυτές: Η Ελλάδα επέστρεψε, εδώ είναι η γη των ευκαιριών (ΒΙΝΤΕΟ)

«Η επιστροφή της Ελλάδας είναι εδώ, τώρα και σας καλώ να είστε μέρος της», το μήνυμα του πρωθυπουργού στους συμμετέχοντες στο συνέδριο της Capital Link στη Νέα Υόρκη. Το tweet του Αμερικανού πρέσβη για την ελληνική οικονομία.

REAL.gr
11-Δεκ
15:00

Εμπλοκή με τις 120 δόσεις - Τι ζητάει η ελληνική πλευρά,τι λένε οι δανειστές

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή ανάμεσα στην ελληνική πλευρά και τα τεχνικά κλιμάκια που παρέμειναν στην Αθήνα ,οι εμπειρογνώμονες των δανειστών δεν έδωσαν το «πράσινο» φως προκειμένου η κυβέρνηση να προχωρήσει στην έκδοση της κοινής υπουργικής απόφασης και επιφυλάχτηκαν να ενημερώσουν για την οριστική απάντησή τους σε τηλεδιάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί μέσα ...

REAL.gr
11-Δεκ
14:55

Νοβότνι-ΕΚΤ: Να θεσπιστεί ρυθμιστικό πλαίσιο για το bitcon

Η Ευρωπαϊκή Ένωση χρειάζεται να εξετάσει το ενδεχόμενο θέσπισης ρυθμιστικού πλαισίου για το bitcoin, δήλωσε σήμερα ο Έβαλντ Νοβότνι, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ).

tovima
11-Δεκ
14:29

Κοστέλο: Μεταρρυθμίσεις για πολλά χρόνια ακόμη χρειάζεται η Ελλάδα

Μηνύματα από τους επικεφαλείς της τρόικας για το χρέος και την αξιολόγηση στο Συνέδριο της Capital Link Invest in Greece Forum που διοργανώνεται στη Νέα Υόρκη.

REAL.gr
11-Δεκ
14:21

Βρετανία: Η κυβέρνηση εντείνει τη μάχη απέναντι στο ξέπλυμα χρήματος

«Τα μέτρα θα βελτιώσουν σημαντικά την ικανότητά μας να αντιμετωπίσουμε τις πιο σοβαρές περιπτώσεις οικονομικού εγκλήματος διασφαλίζοντας ότι οι υπηρεσίες μας έχουν τα εργαλεία και τις επενδύσεις που χρειάζονται για να ερευνούν, να ασκούν διώξεις και να κατάσχουν έσοδα από παράνομες δραστηριότητες», ανέφερε σε ανακοίνωση η Βρετανίδα υπουργός Εσωτερικών Άμπερ Ραντ.

skai
11-Δεκ
14:14

Οι επαφές Τσακαλώτου στη Νέα Υόρκη με θεσμικούς επενδυτές

Ζητούμενο η «λάιτ» επιτήρηση την επόμενη μέρα μετά τη λήξη του προγράμματος - Το ορόσημο της 22ας Ιανουαρίου και οι νέες δοκιμαστικές προσπάθειες επανόδου στις διεθνείς χρηματαγορές - Ξεκινά στην αμερικανική μεγαλούπολη το συνέδριο για τις επενδύσεις στη χώρα μας

ΠΡΩΤΟΘΕΜΑ
11-Δεκ
14:06

Σύντομα μόνον ηλεκτρονικά οι πλειστηριασμοί

Ετοιμάζεται σχέδιο από το υπουργείο Δικαιοσύνης για να ξεπεραστούν τα προβλήματα από τις ματαιώσεις των πλειστηριασμών.

skai
11-Δεκ
13:41

Επιστρέφει λεφτά στους ιδιοκτήτες ακινήτων του Ψυχικού η εφορία

Μετά την ακύρωση των αντικειμενικών τιμών της περιόδου 2010-2013

ΠΡΩΤΟΘΕΜΑ
11-Δεκ
13:10

Πτωτικά το δολάριο

Μικρή υποχώρηση σημείωσε το δολάριο, λόγω των απογοητευτικών στοιχείων για την εξέλιξη των μισθών στις ΗΠΑ που θα μπορούσαν, σύμφωνα με τους αναλυτές, να επιβραδύνουν τον ρυθμό αύξησης των επιτοκίων από την κεντρική τράπεζα της χώρας (Fed) το 2018. 

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
11-Δεκ
13:06

Στην χρηματιστηριακή αγορά προθεσμιακών συμβολαίων το Bitcoin

Στο χρηματιστήριο προθεσμιακών συμβολαίων της CBOE Global Markets διαπραγματεύεται πλέον το κρυπτονόμισμα Bitcoin, που «κλέβει» για άλλη μία φορά τις τελευταίες εβδομάδες, τα φώτα της δημοσιότητας.

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
11-Δεκ
12:55

ΕΛΣΤΑΤ: Αυξήθηκε ο τζίρος των μεταφορών στο τρίτο τρίμηνο του 2017

Ο δείκτης κύκλου εργασιών στις χερσαίες μεταφορές και μεταφορές μέσω αγωγών παρουσίασε αύξηση 12,9% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του γ' τριμήνου 2016 - Ο δείκτης κύκλου εργασιών στις αεροπορικές μεταφορές παρουσίασε αύξηση 6,8% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του γ' τριμήνου 2...

ΠΡΩΤΟΘΕΜΑ
11-Δεκ
12:35

Νουί: Η ΕΚΤ πιθανόν να καθυστερήσει τους κανόνες για τα κόκκινα δάνεια

Η δραστηριότητα σε επίπεδο συγχωνεύσεων στον τραπεζικό κλάδο της ευρωζώνης πιθανόν να ανεβάσει ταχύτητα δεδομένης της ταχείας οικονομικής ανάπτυξης και της μείωσης των ‘κόκκινων’ δανείων, δήλωσε η επικεφαλής της τραπεζικής εποπτείας της ΕΚΤ Ντανιέλ Νουί σε πορτογαλική εφημερίδα.

skai
11-Δεκ
12:29

ΔΕΗ: «Ειδικό σχέδιο δράσης» από τους δανειστές για να εισπραχθούν οι οφειλές

Το πλάνο έχει αναλάβει η Qualco, εταιρεία  χαρτοφυλακίων ληξιπρόθεσμων απαιτήσεων του Ορέστη Τσακαλώτου, που δέχτηκε επίθεση στις 5 Δεκεμβρίου από μέλη του Ρουβίκωνα - Μέχρι το Μάιο θα πρέπει να έχουν εισπραχθεί όλες οι ληξιπρόθεσμες οφειλές από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα...

ΠΡΩΤΟΘΕΜΑ
11-Δεκ
12:27

Ηλεκτρονικό φακέλωμα επαγγελματιών-αγροτών μέσω του νέου εντύπου Ε3

Θα δηλώνουν, μεταξύ άλλων, τον αριθμό και την επαγγελματική σχέση όσων απασχολούν, τους επαγγελματικούς λογαριασμούς και τα POS , το ποσοστό συμμετοχής σε καθεμία συνδεδεμένη επιχείρηση, τον κύκλο εργασιών και το μέσο όρο προσωπικού της τελευταίας τριετίας

ΠΡΩΤΟΘΕΜΑ
11-Δεκ
12:19

Ανοιχτή για τις επιχειρήσεις η Ελλάδα αναφέρει το Forbes

«Στις 2 Δεκεμβρίου, η Ελλάδα ψήφισε αθόρυβα ένα νέο πακέτο μεταρρυθμίσεων, ενώ η γ' αξιολόγηση φαίνεται να πέρασε απαρατήρητη. Μολονότι οι νέες μεταρρυθμίσεις είναι ιδιαιτέρως ευαίσθητες σε πολιτικό επίπεδο, κανείς δεν αμφιβάλει ότι θα προχωρήσουν», γράφει το αμερικανικό περιοδικό Forbes στον απόηχο του συνεδρίου του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, επισημαίνοντας ότι το κλίμα είναι ...

skai
11-Δεκ
11:50

Ευρωβαρόμετρο: «Κολυμπάει» στη διαφθορά η Κύπρος

Το 100% των ερωτηθέντων επιχειρήσεων θεωρούν τη διαφθορά ευρέως διαδεδομένη στην Κύπρο

ΠΡΩΤΟΘΕΜΑ
11-Δεκ
10:49

ΕΚΤ: Ίσως καθυστερήσουν οι νέοι κανόνες για τα «κόκκινα» δάνεια

«Χρειάζεται χρόνος για την επεξεργασία των πληροφοριών», δήλωσε η επικεφαλής της τραπεζικής εποπτείας της ΕΚΤ Ντανιέλ Νουί στην εφημερίδα Publico

ΠΡΩΤΟΘΕΜΑ
11-Δεκ
10:45

Πώς υπολογίζεται και πότε καταβάλλεται το δώρο Χριστουγέννων

Τα δώρα εορτών σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να καταβληθούν σε είδος, αλλά μόνο σε χρήμα

ΠΡΩΤΟΘΕΜΑ
11-Δεκ
10:44

Eurostat: Πρωταθλήτρια η Ελλάδα στην αύξηση της φορολόγησης το 2016

Η χώρα μας εμφάνισε τη μεγαλύτερη άνοδο από όλες τις χώρες με αύξηση ύψους 2.3% μεταξύ του 2015 και 2016 - Πρωταθλητές στη μείωση της φορολογίας Ρουμανία, Αυστρία και Βέλγιο

ΠΡΩΤΟΘΕΜΑ
11-Δεκ
10:30

Δώρο Χριστουγέννων: Πότε θα γίνει η καταβολή – Πώς να το υπολογίσετε online

Όσον αφορά τον υπολογισμό, η ΓΣΕΕ και το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων-Ανέργων της Συνομοσπονδίας τονίζει ότι λαμβάνεται υπόψη ο τρόπος αμοιβής μισθωτών.

REAL.gr
11-Δεκ
10:19

Futures: Το bitcoin προσγειώθηκε στη Wall Street με πάταγο

Οι dealers δήλωσαν ότι ο αρχικός όγκος ξεπέρασε τις προσδοκίες, ενώ η κυκλοφορία στην ιστοσελίδα του Cboe ήταν τόσο μεγάλη που προκάλεσε καθυστερήσεις και διακοπές

ΠΡΩΤΟΘΕΜΑ
11-Δεκ
10:17

Moody's: Θα αργήσουν οι αναβαθμίσεις των τραπεζών

Oι αναλυτές του οίκου σπεύδουν να προειδοποιήσουν για το ρίσκο επίτευξης συνολικά των στόχων 

ΠΡΩΤΟΘΕΜΑ
11-Δεκ
10:15

Ισχυρά ανοδική εκκίνηση στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια

Κοντά σε υψηλό τεσσάρων εβδομάδων ανήλθαν κατά την έναρξη των συναλλαγών οι ευρωπαϊκές μετοχές, ύστερα από τα κέρδη στις ασιατικές αγορές και χάρη στην ενίσχυση των χρηματοπιστωτικών και των βιομηχανικών μετοχών.

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
11-Δεκ
10:10

Σταθεροποιητικά το Χ.Α.

Σταθεροποιητικές τάσεις, εν μέσω χαμηλής συναλλακτικής δραστηριότητας επικρατούν στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου. O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:05 διαμορφώνεται στις 739,39 μονάδες σημειώνοντας μικρή πτώση 0,18%.

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
11-Δεκ
09:47

Νουί: Οι νέοι κανόνες για τα «κόκκινα» δάνεια ίσως αργήσουν έναν - δυο μήνες

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα πιθανόν να καθυστερήσει την εφαρμογή των νέων κανόνων της για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια κατά μερικούς μήνες, καθώς χρειάζεται χρόνο να επεξεργαστεί τις πληροφορίες που λαμβάνει από τον κλάδο, δήλωσε η επικεφαλής της τραπεζικής εποπτείας Ντανιέλ Νουί στην πορτογαλική εφημερίδα Público.

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
11-Δεκ
09:23

Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου λήγει η προθεσμία για ένταξη στο κοινωνικό μέρισμα

Όπως προκύπτει από τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης ΑΕ (ΗΔΙΚΑ ΑΕ), συνολικά 1.157.347 είναι οι εγκεκριμένες αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα, μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου 2017, στις 14:00.

skai
11-Δεκ
09:16

Πώς θα γλιτώσουμε τις περικοπές στις συντάξεις - Τι αποκαλύπτει ανώτερη πηγή των Βρυξελλών στην Realnews

Ανώτερη πηγή των Βρυξελλών τονίζει στην Realnews ότι οι θεσμοί δεν θα επιμείνουν στην ενεργοποίηση αυτού του πρόσθετου μέτρου για το 2019, αν συνεχιστεί η καλή πορεία των δημοσιονομικών στόχων το φθινόπωρο του 2018.

REAL.gr
11-Δεκ
09:11

Τα 5 νέα «πλοκάμια» του Ε3 στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής

Κεντρική ιδέα πάνω στην οποία οικοδομήθηκε το νέο έντυπο είναι ο εντοπισμός ελεύθερων επαγγελματιών και επιχειρήσεων οι οποίοι δηλώνουν σημαντικές υψηλότερες επαγγελματικές δαπάνες σε σχέση με τον μέσο όρο του κλάδου στον οποίο δραστηριοποιούνται.

REAL.gr
11-Δεκ
08:57

Αύριο η τελευταία ημέρα για το κοινωνικό μέρισμα: Μόνο το 41,9% των αιτήσεων γίνεται δεκτό

Υποβλήθηκαν ήδη περισσότερες από δύο εκατομμύρια αιτήσεις - Στα 570 ευρώ το μέσο ποσό που θα καταβληθεί στους δικαιούχους

ΠΡΩΤΟΘΕΜΑ
11-Δεκ
08:17

Νωρίτερα φέτος το δώρο Χριστουγέννων για τους ανέργους

Θα αρχίσει να καταβάλλεται από σήμερα Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου

ΠΡΩΤΟΘΕΜΑ
11-Δεκ
08:02

Κέρδη στο ιαπωνικό χρηματιστήριο

Με θετικό πρόσημο έκλεισε η σημερινή συνεδρίαση στο χρηματιστήριο του Τόκιο.

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
11-Δεκ
07:50

Market Beat: Η εκπνοή στα παράγωγα και οι Κεντρικές Τράπεζες διαμορφώνουν κλίμα

Από εκεί που την Πέμπτη σε κάποια φάση φάνηκε ότι δεν θα «κρατούσε» η στήριξη στις 725 μονάδες και θα άνοιγε ο δρόμος για τις 700 αναφορικά με την τιμή του ΓΔ, είχαμε εκείνη τη μέρα φρένο στην πτώση και την Παρασκευή εκτίναξη, σχεδόν γενικευμένη, αλλά με κεντρικό πυλώνα τις Τράπεζες.  

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
11-Δεκ
07:28

Aυτές είναι οι αλλαγές που θα γίνουν στον νόμο Κατσέλη

Αυστηρότερο γίνεται το πλαίσιο προστασίας του νόμου Κατσέλη με στόχο να βγουν εκτός οι στρατηγικοί κακοπληρωτές.

REAL.gr
11-Δεκ
07:04

Χ.Α.: Μέσω τραπεζών αναζητείται επιβεβαίωση του rebound της Παρασκευής

Από εκεί που την Πέμπτη σε κάποια φάση φάνηκε ότι δεν θα «κρατούσε» η στήριξη στις 725 μονάδες και θα άνοιγε ο δρόμος για τις 700 αναφορικά με την τιμή του Γ.Δ., είχαμε εκείνη τη μέρα φρένο στην πτώση και την Παρασκευή εκτίναξη σχεδόν γενικευμένη αλλά με κεντρικό πυλώνα τις τράπεζες.

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
11-Δεκ
06:09

Σήμερα και αύριο οι τελευταίες αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα - Τι πρέπει να προσέξετε - Πώς να διορθώσετε τα λάθη

Λιγότερες από 48 ώρες μένουν για τους πιθανούς δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος να υποβάλουν αιτήσεις αφού αύριο τα μεσάνυχτα κλείνει η ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ.

REAL.gr

Παλαιότερα ΆρθραΣυγκεντρώθηκαν 170 άρθρα σε 0.359''. Εμφανίζονται τα άρθρα 1-60.