Σχετικά με την ιστοσελίδα ΝΕΑ ΝΕΑ

Γενικές ερωτήσεις

Τι είναι;

Το NEANEA.gr είναι ένας συλλέκτης ειδήσεων πραγματικού χρόνου. Δηλαδή μαζεύει τα νέα από τις σημαντικότερες πηγές που παρέχουν ροές ειδήσεων (σε μορφή RSS) και τα εμφανίζει στο πρόγραμμα περιήγησης παγκόσμιου ιστού του υπολογιστή σας τη στιγμή που τα ζητάτε.
Tο NEANEA.gr ενσωματώνει καινοτομίες που αναπτύχθηκαν με στόχο την ταχύτερη εμφάνιση των ειδήσεων.

Έχω μερικές παρατηρήσεις ή προτάσεις σχετικά με το NEANEA.gr. Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

Επιλέξτε επικοινωνία και στείλτε μας το μύνημά σας.

Θέλω να προτείνω μια ροή δεδομένων (σε μορφή RSS) να ενσωματωθεί στο ΝΕΑΝΕΑ.gr.

Επιλέξτε επικοινωνία και προτείνετε την πηγή ειδήσεων που σας ενδιαφέρει.

Ερωτήσεις χρηστών

Είναι δωρεάν;

Φυσικά! Το ΝΕΑΝΕΑ.gr υποστηρίζεται οικονομικά αποκλειστικά και μόνο από έσοδα προερχόμενα από τις διαφήμισεις που προβάλει.

Είναι παραμετροποιήσιμο;

Το ΝΕΑΝΕΑ.gr έχει σχεδιαστεί ώστε να λειτουργεί άμεσα και χωρίς προσπάθεια από τον χρήστη. Υπάρχουν σκέψεις για το πως θα μπορούσε να επιτρέπει παραμετροποίηση από χρήστες που επιθυμούν αυτή την δυνατότητα και θα θέλαμε πολύ και την δική σας γνώμη. Επιλέξτε επικοινωνία και στείλτε μας την πρότασή σας!

Ερωτήσεις παρόχων ροών ειδήσεων

Ποιό κέρδος έχω από το ΝΕΑΝΕΑ.gr

Το ΝΕΑΝΕΑ.gr εμφανίζει τις περιλήψεις των ειδήσεων όπως εσείς τις δημοσιεύετε και οδηγεί στον ιστότοπό σας εκεί ακριβώς που εσείς ορίζετε στην ροή ειδήσεών που παρέχετε. Όπως ένας οποιοσδήποτε αναγνώστης ροών RSS ή μηχανή αναζήτησης αποτελεί ένα ακόμα κανάλι που οδηγεί προς τον ιστότοπό σας αυξάνοντας την επισκεψιμότητά του.

Είναι δωρεάν;

Φυσικά! Το ΝΕΑΝΕΑ.gr δεν χρεώνει για την καταχώρηση ροών δεδομένων.

Μπορώ να πληρώσω ώστε οι ειδήσεις μου να φαίνονται πιό πάνω από τις άλλες;

Όχι! Οι ειδήσεις εμφανίζονται αυστηρά και μόνο κατά χρονολογική σειρά. Αν θέλετε να προβάλετε τον ιστότοπό σας μπορείτε να το κάνετε όπως οποιοσδήποτε άλλος διαφημιζόμενος μας. Επιλέξτε επικοινωνία και αφήστε τα στοιχεία επικοινωνίας του υπεύθυνου διαφημιστικής προώθησης του ιστότοπού σας.

Γιατί διαγράφηκε η ροή ειδήσεών μου;

Οι ροές δεδομένων του ΝΕΑ ΝΕΑ επιλέγονται για τα ποιοτικά χαρακτηρηστικά τους και το πόσο καλά ταιριάζουν με τις κατηγορίες των νέων που εμφανίζουμε. Αν διαπιστώσουμε σημαντική απόκλιση από τον αρχικό χαρακτήρα των ροών ή προσπάθειες να έχουν οι ειδήσεις μιας ροής προβολή δυσανάλογης της βαρύτητάς που θεωρούμε ότι της αναλογεί, προχωρούμε άμεσα σε ενέργειες για την διαγραφή της από τα ΝΕΑ ΝΕΑ.

Ερωτήσεις διαφημιζομένων

Πως μπορώ να διαφημιστώ στα ΝΕΑ ΝΕΑ;

Οι διαφημιστηκές εκστρατείες Google AdWords υποστηρίζονται από το ΝΕΑΝΕΑ.gr. Αν θέλετε να προβάλετε τον ιστότοπό σας μπορείτε να το κάνετε όμως και απευθείας. Επιλέξτε επικοινωνία και αφήστε τα στοιχεία επικοινωνίας του υπεύθυνου διαφημιστικής προώθησης του ιστότοπού σας.